zondag 29 mei 2011

29 mei Atlanta - Biloxi

We checken uit bij ons hotel, we hebben weer niet zo goed geslapen wat vreemd is want het ligt toch echt niet aan het bed. Wellicht was het toch de airco die het niet geweldig deed of het park achter het hotel, de Decatur cemetery. Afijn om precies 9 uur gaan we op weg voor onze 400 mijlen die we moeten rijden vandaag. We rijden om en om en stoppen om wat te eten en tanken. Intussen passeren we drie staten (Georgia, Alabama, Mississippi) en een tijdzone wat ons nu 7 uur vroeger maakt dan de tijd in Nederland. Om strak 3 uur staan we in Biloxi. We hebben er dus 7 uur over gedaan en dat zegt iets over de drukte op de weg. Zo druk als het gisteren was zo rustig is het nu. Blijkbaar is iedereen op de plaats van bestemming voor het lange Memorial weekend.

We hebben een strakke kamer met harde matrassen (jippie) en laminaat op de vloer. De badkamer heeft een dubbele klapdeur wat een beetje een saloon idee geeft. De hele boulevard langs de Mexicaanse Golf kust hier is door Hurricane Katrina in 2005 weggevaagd. Er staan maar een paar hotels en de rest van de strook heeft alleen grote betonnen funderingen van oude hotels te bieden. Een vreemd gezicht maar we vinden het toch een geweldig leuke plaats. De mensen zijn ontzettend blij met toeristen, dat is duidelijk te merken.

Voor morgen hadden we twee tours gepland staan maar ik moest nog bellen of die door zouden gaan en helaas is de swamptour geannuleerd. Via internet boeken we snel een nieuwe tour voor morgenochtend. Voor overmorgen hadden we een tour over de Mississippi geboekt staan maar door de overstromingen wordt die ingekort. Gelukkig voor ons mogen we die tour nu kosteloos annuleren want nadat ik deze tour had geboekt hoorde ik dat deze alleen maar langs industrie zou gaan en daar zitten we niet op te wachten. Wat we overmorgen gaan doen is dan ook nog een verrassing. Wat we nu gaan doen is wel bekend... op naar een van de tig casino's ! Met een beetje geluk verdienen we onze vakantiegeld terug maar het zelf wel weer doneren worden vrees ik ;).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten